BRAIN GAMES - Top 5 aplicatii pentru antrenarea creierului

In ziua de azi tehnologia mobila ne pune la dispozitie atat posibilitatea de a ramane conectati la intreaga lume si de a vorbi in permanenta cu cei dragi, cat si aceea de a ne distra in momentele de plictiseala. Articolul de azi e despre cinci aplicatii gratuite (disponibile atat pe Android cat si pe iOS), care iti vor schimba ideea despre ce inseamna sa iti antrenezi creierul. Citeste mai departe.


  1. Fruit Ninja - aplicatia se adreseaza celor ce vor sa se distreze in timp ce isi dezvolta atentia si dexteritatea. Jocul este dinamic, scopul sau fiind acela de a te transforma intr-un adevarat ninja… bucatar, care taie fructe cat e ziua de lunga. Ai tot feluri de sarcini si provocari de indeplinit, cresti numarul de puncte si iti cumperi tot ce e nou in materie de instrumente de taiat fructe si cate si mai cate. Incearca-l!


  1. Brain Wars - creierul tau e in razboi cu sistemul imunitar din cauza sclerozei multiple? Antreneaza-l de lupta cu acest joc interactiv care iti lucreaza atat atentia, cat si puterea de concentrare, viteza de reactie si abilitatile de calcul si de vedere in spatiu. Te joci, acumulezi puncte si in acelasi timp te duelezi cu oameni din intreaga lume, testandu-ti astfel nivelul. E o aplicatie in care merita sa investesti cateva minute bune pe zi.


  1. Flow Free - Ai deja reflexul de a atinge orice ecran pentru a misca lucruri pe el? Foloseste-l jucand Flow Free, aplicatia care iti pune mintea si atentia la contributie, cerandu-ti sa unesti punctele de aceeasi culoare folosind cat mai putine mutari. Uneste de la cinci la noua puncte si omoara timpul atunci cand astepti sa intri la medic. Spune-ne cum ti s-a parut!


  1. Mahjong Master - Solitaire te plictiseste de prea mult timp? Incearca varianta asiatica cu 1335 de niveluri gratuite. Gaseste piesele cu acelasi simbol in cel mai scurt timp, pentru a termina jocul in timp record. Iti antrenezi atentia si memoria spatiala, in timp ce te distrezi si faci timpul sa treaca mai repede.


  1. Free Fall (Maleficent) - Impusca doi iepuri dintr-un foc: ai o aplicatie care iti antreneaza atentia si gandirea strategica precum si o modalitate de a da copiilor ceva de facut cat timp te relaxezi. Free Fall este un joc clasic cu o tematica Disney, ce va fi atat pe placul tau cat si al celor mici.


Spor la joaca si la antrenament!


Ca de obicei, iti multumesc pentru vizita! Pana la urmatorul articol, hai pe Facebook sa vezi ce-am mai facut!Cu drag,
SMart Choice